maandag 17 oktober 2011

Start Zoetermeers vossenjachtseizoen 2011-2012


Zondag 6 november is het dan eindelijk zo ver, het Zoetermeerse vossenjachtseizoen 2011- 2012 gaat dan van start. Vergeet dus vanaf dat moment moeder de vrouw en alle andere besognes op de vroege zondagochtend en spring op je fiets richting het Buytenpark.
Zoals gebruikelijk starten we om 09.30 uur vanuit het clubhuis van de Zoetermeerse fietscrossclub, het clubhuis is vanaf 9.00 uur open.
Dit jaar doen we 12 jachten waarvan de beste 10 meetellen voor het klassement. De laatste jacht is op 5 februari, in tegenstelling tot de afgelopen jaren zijn er in de laatste jacht geen dubbele punten te verdienen.
Met kerst en nieuwjaarsdag zijn er geen jachten. Indien er door toedoen van Koning Winter 10 of minder jachten verreden kunnen worden, dan tellen alle uitslagen mee.

Wie niet tot 6 november kan wachten kan zich alvast in vorm rijden bij de Pijnackerse vossenjachten, start om 10.00 uur in Sporthal Het Baken.

Nieuw dit seizoen is dat iedere winnaar uitgebreid gehuldigd wordt door een ronde-miss (zie hieronder), dat beloofd in ieder geval heel wat meer dan de zouteloze praatjes van J. Roskamp die de winnaar t.n.t. ten deel vielen.



Tot ziens op 6 november!!!
Directie Zoetermeerse Vossenjachtcompetitie.