dinsdag 30 oktober 2012

Van Homoet mist start vossenjachtseizoen.



[caption id="" align="alignleft" width="226"] Van Homoet in betere tijden[/caption]

Bij de start van het Zoetermeerse Vossenjachtseizoen zal Dick van Homoet ontbreken.


Een knieblessure, opgelopen na, een op het oog, onschuldig valpartijtje, houdt de Hagenees al 3 weken aan de kant. De vraag is of hij dit seizoen nog wel aan de start kan verschijnen, voorlopig zit er weinig progressie in zijn herstel.Dit is voor de organisatie van het  jachtseizoen een fikse tegenvaller omdat van Homoet als één van de voornaamste uitdagers van regerend kampioen Roskamp werd gezien.


Gelukkig blijven er nog voldoende uitdagers over om  ervoor te zorgen dat de felbegeerde wissel-beker niet voor de 2e keer op rij naar Oosterheem zal verdwijnen.


“Snelle Henkie”  Endeveld schijnt zo scherp als een mes te staan, Aad Scholten heeft in de zomer als een waanzinnige getraind en ook Patrick Coers is helemaal klaar voor dit seizoen.


Pascal Verheijen heeft zijn hele seizoen afgestemd op de vossenjachten. Speciale trainingskampen in de Alpen en Ardennen werden door hem belegd en een aangepast dieet gevolgd. Hij won de dinsdagavondcompetitie bij Swift maar zou deze prijs zo inruilen voor die andere trofee.


Ook Koen van der Tang ging op trainingskamp in de Ardennen en bleek daar al in blakende vorm te verkeren, het wordt tijd dat hij dat dit jaar ook in de modder van Zoetermeer e.o. zal laten zien en serieus mee gaat doen om de prijzen. Naast deze mannen zijn er nog diverse outsiders die roet in Roskamp’s eten zouden kunnen gooien. Mogelijk dat Martijn Mutsaers weer van zich zou kunnen doen spreken, volgens de laatste berichten staat hij alleen nog wat “zwaar”.

Roskamp, de afgelopen week nog op trainingskamp in het Middellands zeegebied, zal er alles aan doen om dit jaar opnieuw zijn favorietenrol waar te maken. Kosten noch moeite werden gespaard om zich optimaal voor te bereiden Eerder dit jaar ging hij ook al op trainingskamp in de Alpen en Ardennen, uit betrouwbare bron heeft uw verslaggever vernomen dat hij daar de nodige moeite had om zijn trainingsmaten te kunnen volgen. Het is voor hem te hopen dat zijn laatste trainingskamp hem beter is vergaan.

Rappe Robbie.




10 opmerkingen:

  1. Is er hier niet meer aan de hand? Ik bedoel, na de uitkomst van het USADA rapport bekend de ene renner na de andere. De geruchten gaan dat Van Homoet de in het rapport genoemde "Renner 14" is.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap dick, ikzit ook in de lappenmand enkel verstuikt voorlopig weinig doen. Succes zondag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig is het bestuur nog niet over gegaan tot het tekenen van een verklaring zoals bij Sky waarin men verklaart nooit doping te hebben gebruikt. Ben benieuwd of alle uitslagen van de afgelopen jaren overeind blijven ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In het laatste bestuursoverleg is besloten dat iedere deelnemer een brief moet ondertekenen waarin men verklaart al zijn hele wielercarriere niet onder invloed van alcohol te hebben gereden bij een Vossejacht.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hierbij kondig ik mijn afscheid van het vossejachten aan als ik geen zero, zero zero zero zero zeroc sinco alcohol in m'n bloed mag hebben dan stop ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Uit betrouwbare bron is vernomen dat Gijsbert Scholten in het diepste geheim de afgelopen week spinning lessen heeft genomen, of dit genoeg is geweest zal blijken wanneer hij aan de start verschijnt...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als hij met zijn Spinning fiets ook meeneemt naar de jacht, dan is dat een concurent minder :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een aantal jaren terug won ik een vossenjacht nadat ik de voorafgaande nacht - op de terugweg van een schuurfeest - haarspeldbochten in de Stompwijkseweg tegenkwam. Die verklaring ga ik dus niet tekenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nu we Prins Adri 1 van Gaandrië in onze gelederen hebben vermoed ik dat we het punt van alcohol niet meer kunnen vasthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. uw voorzitter is altijd, ALTIJD een streng tegenstander van alcohol geweest.

    BeantwoordenVerwijderen