woensdag 24 april 2013

Roskamp spekt pot!

Afgelopen zaterdag vond op het terrein van de Benthuizer groenteboer Gert-Jan van der Kooij een grandioze happening plaats. Om geld in te zamelen voor het team Martine, in het kader van Alpe d'HuZes, waren er de gehele dag diverse activiteiten waaronder een spinningmarathon. Voorzitter der Zoetermeerse vossenjagers, Jules Roskamp, fleurde dit spektakel op met zijn aanwezigheid. Hij verbaasde de vele aanwezigen door zomaar € 100 uit zijn binnenzak tevoorschijn  te halen en dit met een fraai gebaar aan Gert–Jan te overhandigen. Onder de aanwezigen bevonden zich een aantal vossenjagers die bijna van hun stoel vielen toen ze Roskamp dit genereuze gebaar zagen maken, ze konden hun ogen bijna niet geloven; Roskamp die zomaar 100 euro uit eigen (binnen)zak doneerde!

Al gauw kwam echter de aap uit de mouw toen Roskam zijn bijnaam van “Orakel van Oosterheem” maar weer eens eer aan deed. Hij was hier dit keer niet alleen uit hoofde van functie als voorzitter maar ook in die van zijn dubbelrol als penningmeester.

Hij overhandigde de 100 euro aan Gert-Jan uit naam van alle vossenjagers van afgelopen seizoen, op deze manier konden de niet aanwezige vossenjagers toch hun steentje bijdragen aan het goede doel!

Gert-Jan, succes op de flanken van de Alp en met je inzamelactie!

Douwe Dapper

1 opmerking: