dinsdag 9 april 2013

Voorbereiding Thijs de Groot voor vossenjachtseizoen 2013-2014 van start!

Dat Thijs het vossenjagen serieus neemt is bij velen bekend. Zo schafte hij afgelopen seizoen al een prachtige nieuwe Focus crossfiets aan. De resultaten waren er echter nog niet naar.... Vandaar dat Thijs -Matthijs voor intimi- een straf trainingsschema in elkaar heeft gezet om het komende seizoen te kunnen vlammen. 


Dat dat schema nu al zijn vruchten afwerpt bleek afgelopen zondag. Thijs had zich onder het pseudoniem Damien Gaudin ingeschreven voor Parijs-Roubaix, een tochtje dat qua zwaarte vergelijkbaar is met een lichte Zoetermeerse vossenjacht. Vandaar ook dat Thijs gisteren (wél...) keurig in de top van de koers eindigde. Maar waar Thijs had gehoopt dat zijn deelname anoniem zou blijven, daar had hij toch buiten onze eigen reporter Douwe Dapper gerekend. Want zelfs tussen de stofwolken herkent Douwe de knietjes naar buiten en de ietwat zware tred van stilist Thijs, alias monsieur 52 X 12  uit duizenden.


Het vossenjachtpeloton is gewaarschuwd!

3 opmerkingen:

  1. Hoi Fietspat

    De prestaties van onze voorzitter staan hierbij in schril contrast. afgelopen zaterdag gespot(zie foto) tijdens Veenendaal-Veenendaal op de italiaanseweg zonder helm! Ook hij is alweer vroeg in training voor het nieuwe seizoen. Misschien is de aanschaf van ee bril een beter idee voor het vinden van de pijlen en de emmers.

    Met vriendelijke groet,

    RenFiets.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar die foto van onze voorzitter op de Italiaanseweg (kwam hij wel boven zonder af te stappen?)

    Nog even over Damien "Thijs de Groot" Gaudin; Uw verslaggever zag hem al schitteren in Parijs-Nice, daar won hij de proloog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De voorzitter laat weten zich niet in de snerende opmerkingen van Renfiets te herkennen. De foto (waar is die foto fietspat????) is overduidelijk gefotoshopt!

    BeantwoordenVerwijderen