zondag 23 december 2012

Alerte Endeveld wint weer eens.

endeveld

Het was alweer even geleden dat Henk Endeveld nog eens aan een overwinning mocht ruiken en lang zag het er in deze jacht naar uit dat hij ook nu weer genoegen moest nemen met een plek in de schaduw van de klassementsmannen.  De vorm van weleer heeft hij (nog) niet te pakken en zodra er vooraan gasgegeven wordt moet hij, eigenlijk het hele seizoen al, passen.

woensdag 19 december 2012

Wat kleine nieuwtjes

Na wat puzzelen is het me gelukt om een overzicht te maken van de puntentelling van de gereden jachten. Per jacht staan een aantal kolommen die het volgende weergeven :

  • Jacht hier staan de behaalde punten van die jacht.

  • S1 en S2 De twee slechtste jachten. Vanaf de 7e jacht wordt er één slechtste jacht afgetrokken, vanaf jacht 12 worden er twee slechtste jachten afgetrokken

  • Totaal hier staan je totaal aantal punten, tot dan.

  • PL is je plaats in de stand op dat moment.


Je kan het bestand hier downloaden. Download bestand ook staat er rechts op de website een link naar dit overzicht.




Tot slot nog een leuk filmpje wat sommige uitzetters wellicht kan inspireren voor een jacht. (met dank aan Hendy V.)



[youtube=http://youtu.be/srZZr5_C2YA]

dinsdag 18 december 2012

Dubbelslag Aad Scholten

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Vol ontzag kijken naar Scholten[/caption]

Het was een mooie zondag voor Aad Scholten, naast de winst in de 7e jacht pakte hij ook de koppositie in het algemeen klassement. Om de dag nog mooier te maken nam z’n favoriete club uit Rotterdam Zuid ’s middags de Haagsche boefjes met 3-2 te grazen.

Kortom een prachtig dag voor de gewezen topamateur die hiermee bevestigd wat uw verslaggever al na de 1e jacht constateerde, Aadje heeft zich serieus op dit seizoen voorbereid en dat betaald zich nu uit.

donderdag 13 december 2012

Plugge directeur nieuwe wielerploeg

LEIDEN - De voormalige Rabobankwielerploeg gaat verder als het Blanco Pro Cycling Team.


12122012_blanco_giant_bDe ploeg heeft Richard Plugge aangesteld als nieuwe algemeen directeur. De Leidenaar gaat per 31 december aan de slag en is de opvolger van Harald Knebel, die al eerder aankondigde aan het eind van het jaar weg te gaan. Plugge is nu nog communicatiemanager van de wielerploeg.

Rabobank maakte in oktober van dit jaar bekend na 17 jaar te stoppen met de sponsoring van het grootste wielerteam van Nederland. Dat deed de bank na het rapport van de Amerikaanse antidopingautoriteit Usada over Lance Armstrong. Daarin bekende oud-Raborenner Levi Leipheimer dat hij in zijn tijd bij de ploeg epo heeft gebruikt.

De wielerploeg maakte toen al bekend een doorstart te zullen maken, met sponsorloze shirts.

(bron : rtvwest)
Richard was jaren de organisator van de Zoetermeerse Vossejacht. Wij verwachten nu natuurlijk wel dat hij met zijn renners deze winter nog een bezoek brent aan de Zoetermeerse Vossejacht.

 

zondag 9 december 2012

Verheijen pakt 2e zege.

[caption id="attachment_424" align="aligncenter" width="584"]Een speciaal dieet werd gevolgd Een speciaal dieet werd gevolgd[/caption]

Na winst in de eerste jacht pakte Pascal Verheijen opnieuw de 45 punten door te zegevieren in de door de Pieter en Marco Scholten  uitgezette jacht.  Slecht 18 man hadden de moeite genomen om naar het clubhuis te komen, zij kregen waar voor hun geld want beide neven hadden een prachtige jacht uitgezet. Zoals zo vaak kregen de thuisblijvers ongelijk en het is dan ook een compleet raadsel voor uw reporter waarom een aantal vossenjagers de keuze maakten om thuis te blijven en niet naar het Buytenpark te komen.

zaterdag 8 december 2012

De jacht van morgen gaat gewoon door.

Nu zijn Vossejagers van nature niet uit het veld te slaan bij temperaturen onder nul en een verdwaalde sneeuwvlok. Maar voor de zekerheid wilt het bestuur melden dat de jacht van morgen gewoon doorgaat. De neven Scholten waren niet te houden en hebben wat moois uitgezet.

Dus morgen om 9.30 uur start er gewoon een Vossenjacht.

maandag 3 december 2012

Erbarmelijke omstandigheden teisteren vossenjagers.

https://lh6.googleusercontent.com/-cqz4JZextpY/ULuxs-f_ucI/AAAAAAAACIQ/PTUk-7N86_g/s640/IMAG0015_BURST001.jpg

1e Vossejacht van Hoofddorp


Even op de zaken vooruit lopend: Zondag 13 januari is er geen jacht in Zoetermeer, maar in Hoofddorp. John van Santen heeft al jaren zitten broeden op een mooie jacht door de Haarlemermeerpolder, en nu is het zover, noteer 13 januari alvast met een dikke stift in je agenda.




1E VOSSEJACHT VAN HOOFDDORP


ZONDAG 13 JANUARI 2013


hoofddorp

Inschrijven vanaf 9.00 uur - Start om 9.30 uur

Adres:   Atletiek baan Hoofddorp
Arnolduspark 5a
2132 CR  Hoofddorp
telefoon kantine: 023-5621946

Er is kleed- en douche gelegenheid en na afloop kan je terecht voor soep en broodjes worst.

Huishoudelijke regels:

  1. Plaats je fiets in het fietsenhok direct bij de ingang. Fietsen mogen niet meegenomen worden richting kantine.

  2. De atletiekbaan is verboden terrein!

  3. Niet met fietsschoenen de kantine (trap) betreden!


Groet,

John van Santen (06-46232556, johnvs@netapp.com)