dinsdag 12 februari 2013

Alpe d'Huzes Vossejacht en Spinningmarathon

FransDuZesZoals we reeds al eerder hadden gemeld vind er aanstaande zondag een speciale Vossejacht plaats. Frans Lemckert zet een Vossejacht met als doel geld in te zamelen voor zijn deelname aan Alpe d'HuZes. Hier volgt nog kort wat info over deze jacht :

Datum : 17 februari
Start : 10:00 uur
Kosten : € 5,00
Locatie : Clubhuis Toervereniging Zoetermeer '77, Buytenparklaan 3b (zie hier de kaart)

Er zal gereden worden in diverse categorieën. Teven zijn er diverse sponsors prijzen beschikbaar gesteld. We hopen jullie zondag in grote getalen te mogen verwelkomen.

Spinningmarathon

Zaterdag 20 april organiseert Gert-Jan van der Kooij een Spinningmarathon om voor zijn deelname geld op te halen voor Al d'HuZes Tussen 10.00 en 17.00 uur kan je voor een half uur een spinningfiets huren voor € 15,00 (meer mag natuurlijk ook). Voorzien van muziek kan je dan een half uur wegtrappen. Daarnaast zijn er ook diverse marktkramen, een springkussen en eten en drinken aanwezig.

Datum : zaterdag 20 april
Tijd : van 10:00 tot 17:0 uur
Kosten : € 15,00 per half uur
Locatie : Groentekwekerij en verswinkel G.J. van der Kooij, Slootweg 10, Bentuizen (zie de kaart)

Ook hier hopen we natuurlijk weer veel Vossejagers te mogen begroeten, w

donderdag 7 februari 2013

De laatste jacht....

Er was wat commotie ontstaan over de einduitslag van het jachtseizoen. Het ging met name om de 2e en 3e plek. Maar bij het alles opnieuw narekeken blijkt de uitslag zoals genoemd te kloppen. Dick heeft 0,2 punten meer dan Erik.

Les voor de heren: Nooit een jacht weggeven en strijden om iedere punt, hoever je ook achter ligt. Op onderstaande link vind je het overzicht met de punten per jacht, het subtotaal en het uiteindelijke totaal met aftrek van de twee slechtste jachten.

Eindstand bekijken

Tevens staan de foto's van Fiep Vreugdenhil ook online.









5 februari 2013

maandag 4 februari 2013

Aad Scholten terechte Kampioen!

Het kon bijna niet meer fout gaan voor de kopman van de Scholtenformatie in de laatste jacht van het seizoen, het enige wat hij moest doen was zijn enig overgebleven concurrent, Eric Bos, in de gaten houden. Geen probleem voor Aadje in de finalejacht van Verheijen en v.d. Tang. Hij verloor Bos geen moment uit het oog en bepaalde ook in deze jacht vaak het tempo.
20130203_102757De laatste jacht was prima uitgezet door het duo Verheijen en v.d. Tang, via een aanloop langs de Noord-Aa werd richting Zoeterwoude gereden waar de jagers langs de N11 werden gestuurd. Scholten, Bos en van Homoet bepaalden het tempo en reden keurig door de grasstrook maar achter hen waren er diverse coureurs die het asfalt van de snelweg verkozen boven het grasland.

zaterdag 2 februari 2013

Alpe d'HuZes

Zes knijpers, zes emmers en zes keer de Alp d'Huez beklimmen. Dat is wat Frans Lemckert en Gert-Jan van der Kooij deze zomer gaan. Doel is niet een aldaar uitgezette Vossejacht te rijden maar om geld in te zamelen voor het goede doel. Ze doen allebei mee met de monsteronderneming Alpe d'HuZes om al fietsend zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding.alpe-dhuzes

Om aan het geld te komen organiseren beide heren een evenement.

Op zondag 17 februari organiseert Frans, samen met Frans Hakkers een Vossejacht. Deze Vossejacht is iets korter dan onze gebruikelijke jachten. Ook zijn er meerdere categorieën. Verder is alles precies zoals de gebruikelijke jachten. Deze Vossejacht start om 10 uur bij Toervereniging Zoetermeer '77 (Buytenparklaan 3b, tel. 06-36048577)  en kost € 5,00. Er zijn door sponsors diverse prijzen beschikbaar gesteld.

Zaterdag 20 april organiseert Gert-Jan een Spinningmarathon. Doel is al spinnend zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Martine.Het principe is dat je voor een bepaalde tijd een Spinningfiets kan huren en op die manier steun je Gert-Jan en zijn team. Gert-Jan zorgt ervoor dat je droog kan spinnen in een tent, dus van erbarmelijke omstandigheden als zijn vossejacht zal geen sprake zijn.


We hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen voor deze actie's.
Bekijk hier ook eens de Team- en persoonlijke pagina's van de deelnemers. Met hun verhaal achter deze acties.

Team Nutrcia
Frans Lemckert
Team Martine
Gert-Jan van der Kooij

vrijdag 1 februari 2013

Hoog bezoek bij de prijsuitreiking?

Vrijdagavond kreeg de voorzitter een anoniem telefoontje. Er werd hem medegedeeld dat niet hij, maar drie mysterie guests de prijsuitreiking aanstaande zondag komen verzorgen. Of dit verband houd met het feit dat De Kroonprins aanstaande zondag de jacht uitzet was niet duidelijk. Daarom hebben we contact gezocht met de Rijksvoorlichtingsdienst of er inderdaad wat gepland staat voor komende zondag. Daar wist men te melden dat de prins en zijn aanhang voor aanstaande zondag inderdaad plannen hebben. We wachten dus af. Langs deze weg wel het verzoek om aanstaande zondag ervoor te zorgen dat je er na de jacht er picobello uitziet.