donderdag 7 februari 2013

De laatste jacht....

Er was wat commotie ontstaan over de einduitslag van het jachtseizoen. Het ging met name om de 2e en 3e plek. Maar bij het alles opnieuw narekeken blijkt de uitslag zoals genoemd te kloppen. Dick heeft 0,2 punten meer dan Erik.

Les voor de heren: Nooit een jacht weggeven en strijden om iedere punt, hoever je ook achter ligt. Op onderstaande link vind je het overzicht met de punten per jacht, het subtotaal en het uiteindelijke totaal met aftrek van de twee slechtste jachten.

Eindstand bekijken

Tevens staan de foto's van Fiep Vreugdenhil ook online.









5 februari 2013

5 opmerkingen:

  1. Ben gauw tevreden, dag overwinning.. top 10 klassering, zwemdiploma, ouwe prins achter me gelaten in het klassement, alsmede de voorzitter!!!
    Van de zomer maar een ploeg bouwen om een gooi naar de top 3 te doen! Wie wil me uit de wind houden en door de bagger trekken??? Hebben we daar Focus fietsen voor nodig?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wout de Sneeuwpop7 februari 2013 om 19:55

    Nee, maar ik heb wel een paar tips voor je. Met jouw talent moet er veel meer uit te halen zijn. Ben je geïnteresseerd, neem contact met me op.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Bolle,
    Wout bedoelt waarschijnlijk afvallen. Niet doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wout de Sneeuwpop9 februari 2013 om 15:03

    Niet alleen afvallen Prins Pils, die Bolle heeft potentie om in de top 5 mee te doen maar dan moet hij wel open staan voor mijn adviezen. Dan zit zelfs het podium er voor hem in.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd naar wat die "adviezen" dan zijn... Waarschijnlijk zal er dan regelmatig gereisd moeten worden naar Italië, Spanje of Wenen!

    BeantwoordenVerwijderen