zaterdag 2 februari 2013

Alpe d'HuZes

Zes knijpers, zes emmers en zes keer de Alp d'Huez beklimmen. Dat is wat Frans Lemckert en Gert-Jan van der Kooij deze zomer gaan. Doel is niet een aldaar uitgezette Vossejacht te rijden maar om geld in te zamelen voor het goede doel. Ze doen allebei mee met de monsteronderneming Alpe d'HuZes om al fietsend zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding.alpe-dhuzes

Om aan het geld te komen organiseren beide heren een evenement.

Op zondag 17 februari organiseert Frans, samen met Frans Hakkers een Vossejacht. Deze Vossejacht is iets korter dan onze gebruikelijke jachten. Ook zijn er meerdere categorieën. Verder is alles precies zoals de gebruikelijke jachten. Deze Vossejacht start om 10 uur bij Toervereniging Zoetermeer '77 (Buytenparklaan 3b, tel. 06-36048577)  en kost € 5,00. Er zijn door sponsors diverse prijzen beschikbaar gesteld.

Zaterdag 20 april organiseert Gert-Jan een Spinningmarathon. Doel is al spinnend zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Martine.Het principe is dat je voor een bepaalde tijd een Spinningfiets kan huren en op die manier steun je Gert-Jan en zijn team. Gert-Jan zorgt ervoor dat je droog kan spinnen in een tent, dus van erbarmelijke omstandigheden als zijn vossejacht zal geen sprake zijn.


We hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen voor deze actie's.
Bekijk hier ook eens de Team- en persoonlijke pagina's van de deelnemers. Met hun verhaal achter deze acties.

Team Nutrcia
Frans Lemckert
Team Martine
Gert-Jan van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten