dinsdag 23 juli 2013

Herkansing dernykoers

Goed nieuws voor alle vossenjagers die niet aanwezig waren bij de dernykoers op 11 juli jl, jullie krijgen een herkansing op vrijdag 23 augustus. Afgelopen keer waren Stekelenburg en Verheijen de rapste vossenjagers in de sprint maar wie weet ben jij de snelste en wordt jij de koning van de koers! Een ding is zeker : niet meedoen is niet winnen! Dus geen smoesjes van 'ik had geen tijd om te trainen' of ik wist het te laat, gewoon meedoen en opgeven bij mij (bbubble62 at gmail dot com).
Datum : vrijdag 23 augustus
Locatie : buitenparkoers Sloten
Aanvang koers : 19:30 gr. Antoon

donderdag 18 juli 2013

Straatrace Mirroi

Naast hoogtestages, kasseiklassiekers en dernyraces komt het bij de Vossejacht ook aan op techniek. Fietsen op plaatsen waar je eigenlijk niet kan fietsen. Daarom stellen we je nu voor aan het fenomeen Straatrace. Een MTB wedstrijd in de bebouwde kom met onnatuurlijke hindernissen, zoals pallets, een vrachtwagen, een kroeg of een speeltuin.

Zaterdag 10 augustus is er in het Brabantse Mirroi (Middelrode) een mooie Straatrace om je eens goed voor te bereiden op het komende Vossejachtseizoen.

Een memorabele avond te Sloten

Onlangs riep Antoon Milatz vanaf de kansel op tot een stevig stukje fietsen achter de derny op het wielerparkoers rond het Velodrome. Liesbeth, dochter van Antoon, en haar lief zochten wat “kanonnenvoer”om hun dernypassie tijdens de zomermaanden te kunnen uitoefenen en Antoon – liefhebbende vader als hij is – beloofde om wat slachtoffers in spĂ© op te trommelen.



zondag 7 juli 2013

Rijden achter de derny

Heren jagers,

Om goed  voorbereid het jachtseizoen in te gaan is er de mogelijkheid om achter een derny te rijden.
Vooral handig voor de jagers onder ons die niet de snelheid hebben maar toch Stekelenburg bij willen houden.
Donderdag 11 juni gaan we derny rijden op Sloten, kosten een paar euro's voor de brandstof.
Aanvang training : 19:30, tijdsduur ca 1 uur.
Het gaat hier om de buitenbaan van Sloten dus niet in het Velodrome!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er met twee derny's gereden worden, wie mee wil moet zich bij mij melden (bbubble62 at gmail dot com).

Groeten, Antoon