maandag 25 november 2013

Topweekend voor Marco Scholten

https://twitter.com/Zoekdevos/status/404669592574115840

Wat een weekend beleefde Marco “Bode“ Scholten. Op zaterdag ontving hij als directeur van Bode Scholten van TLN (Transport en Logistiek Nederland) de eerste prijs in de categorie voor grote ondernemers en op zondag triomfeerde hij in de 4e vossenjacht van het seizoen. Dit was alweer zijn 2e overwinning van dit prille seizoen. Mooier kan een weekend voor Marco nooit meer worden. Een eerste prijs krijg je niet zomaar in de schoot geworpen, daar moet je wel wat voor doen. Voor een toelichting op de ondernemersprijs verwijs ik u graag naar de site van TLN.
TLN Congres en Feestavond Studio 21 Hilversum

dinsdag 19 november 2013

“Oudjes” op podium in 3e jacht!

De 3e jacht van het seizoen heeft een verrassend podium gekregen. Winnaar Henk Gijzenbergh werd op het podium geflankeerd door Ted v.d. Pijl en Frans Lemckert.


Gijzenbergh won vorig jaar ook al een jacht en bewees eens te meer dat het de moeite loont om tijdens een vossenjacht ogen, en oren, open te houden en niet blind achter je voorganger aan te rijden.  

maandag 11 november 2013

Verheijen revancheert zich!

Vorige week was hij nog de schlemiel van het peloton, als 1e bij de vos en toch pas een 22e plaats in de uitslag. Het was dan ook niet geheel vreemd dat Pascal Verheijen behoorlijk gefrustreerd was na afloop van de 1e jacht. De hele week heeft vriendin Yvonne zij geweeklaag aan moeten horen. Zaterdag, tijdens een gezamenlijk ritje van 80 km, was hij er nogmaals over begonnen. Yvonne zei dat ze er niets meer over wilde horen en dat hij maar eens een keer beter op moest letten en zich niet door die ouwe rotten in de luren moest laten leggen. Deze boodschap had “Youngster” Verheijen goed in zijn oren geknoopt en in de 2e jacht van het seizoen pakte hij de 45 punten voor Bos en Aad Scholten.

dinsdag 5 november 2013

maandag 4 november 2013

Onduidelijkheid troef na afloop 1e jacht!

Wat een prachtige start van het seizoen beloofde te worden  eindigde in een anti-climax na afloop van de 1e jacht. Het bleef tot lang na afloop onduidelijk wie de winnaar was geworden van de door Erik Bos uitgezette jacht. Wat was er aan de hand? Uitzetter Bos wilde het peloton op de foto hebben bij het clubhuis. Ondertussen had hij de groene emmer naast zich neergezet en dat was tevens, verklaarde de uitzetter naderhand, de 1e controle. Na de foto vertelde hij dat de 1e pijl bij Siemens stond. Niet gek dus dat het complete peloton, op Steekelenburg na, geen knijper in deze emmer gooide. Er werd gezamenlijk, geneutraliseerd dus, naar de start bij Siemens gereden.

vrijdag 1 november 2013

Zondag is het zover

Aanstaande zondag is het dan zover, dan start weer de Zoetermeerse Vossejacht. Inmiddels is er alweer druk over en weer gespeculeerd op deze website, via Twitter, Facebook en zelfs SMS (ja dat bestaat nog). Maar  nu is het over met de voorpret en zal er serieus gejaagd moeten worden, zoals je uit voorgaand bericht kan opmaken wordt er serieus aan gewerkt om er een mooie jacht van te maken. Antoon wees ons al op het weerbericht, alles zal op de kant gezet gaan worden. Maar voor het zover is, nog even wat punten op de i.

  • Inschrijven kan vanaf 9.00 uur

  • Kosten bedragen € 2,50

  • Koffie en Thee gratis

  • Startlocaties is Clubhuis TV Zoetermeer '77 (Buytenparklaan 3b, 2717 AX, Zoetermeer 06-360 48 577)

  • Start is om Moioli tijd, 9.30 uur


Tot slot. Er zijn al enige jagers op pad geweest om te zoeken naar pijlen, foto's zijn te koop, info via de webmaster. Wel willen we wat beelden vrijgeven van een deel van het parcours, zo te zoien wordt het een echte zoekjacht.

Tot zondag

http://www.youtube.com/watch?v=cwMGBC7dmd4