dinsdag 20 december 2011

Nieuwjaarswens





Het bestuur,incl. de voorzitter,van de Zoetermeerse vossenjagers wenst u prettige kerstdagen en een gezond,voorspoedig en bovenal een sportief 2012 toe.

3 opmerkingen:

  1. Wordt 2012 het jaar van de 29-ers?? Vorig seizoen werd de 1e kippenboer al op een ATB met oversized wielen gesignaleerd. In de eerste week van het nieuwe jaar werden maar liefst 3 vossenjagers gespot bij 12gotrading, waren ze op zoek naar een 29-er?
    Het gerucht gaat dat ook de voorzitter komende zondag op een splinternieuwe fiets aan de start verschijnt...komt dat zien!(weten we gelijk waar al dat geld uit de vossenjachtkas naar toe gaat)

    Simon Snugger

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via anonieme bronnen is vernomen dat de voorzitter tijdens het winterreces heeft deelgenomen aan meerdere veldrit wedstrijden. Dankzij zijn nieuwe stalen ros is hij (volgens hemzelf) als vijfde geeindigd bij de veldrit in Honselersdijk, het nazien van de finish lijst leverde hem een 19de plaats op....
    Waarschijnlijk toch iets teveel alcohol genuttigd tijdens de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De voorzitter had in Honselersdijk verzuimd om de KNWU chip op zijn nieuwe stralendwitte lichtstalen ros te monteren. Overigens bleek bij navraag dat de voorzitter niet als 5e maar als 4e de finishlijn had gepasseerd...

    BeantwoordenVerwijderen